Ompa hankalaa.

Ystäväni sai tänään kuulla että sen miehellä on ollut joku naikkonen jo puoli vuotta. Ne ovat siis olleet nyt jo useamman kuukauden tauolla sen miehen kanssa mutta se uusi nainen oli tullut matkaan jo ennen tauollemenoa.

Koitan lohduttaa parhaani mukaan mutta en voi sille mitään että ymmärrän ihan pimpelin hyvin myös sitä toista naista. Kun olen sattumoisin ollut vähän samanlaisessa tilanteessa.

Miten sen nyt sanoisi. Ööh.. En tietenkään, tietenkään hyväksy tai puolustele pettämisjuttuja tai mitään. Ja jos minulle kävisi noin, en edes ymmärtäisi. Mutta näin kun se ei ihan suoranaisesti itseäni kosketa, niin ymmärrän. On vaikea koittaa myötäillä toisen ajatuksia ja tunteita kun toisaalta ymmärtää niin hyvin sitä toistakin. Ja osaan arvailla sitäkin mitä sen toisen naisen päässä on milloinkin liikkunut. Ja liikkuu. Mutta en halua noita kaikkia tietenkään kertoa, ei siitä olisi hyötyä kenellekkään.

Kuulostampa kamalalta akalta. Ja itsekkäältä. Minua ei saa pettää mutta muuten kyllä ymmärrän että niin voi käydä ilman sen kummempaa pahaa tarkoitusta... En osaa nyt taas ilmaista itseäni.

Koitan nyt keskittyä siihen lohdutteluun ja jättää aivot narikkikkaan. Ei mun tarvitse aina ajatella kaikkea.