On ollut varsin mukava jouluaatto. Päivällä käytiin kävelyllä sillä välin kun oli ruuat uunissa ja sitten syötiin.. Kuten varmaan arvata saattaa, oli hyvää ruokaa ja tuli maha täyteen. Sen jälkeen ollaan oleiltu, nukuttu päiväunia, avattu lahjat, katsottu frendejä ja juotu välillä viiniä.Ei mitään sen kummempaa.

Huomenna mennään miehen äidille syömään ja sen jälkeen lähdetään viikoksi mökkeilemään kahdestaan. Tai no, uudeksi vuodeksi ollaan kutsuttu mun veli ja sen tyttökaveri ja koira sekä niiden toivomuksesta myöskin miehen tyttö poikakavereineen ja koirineen. (Kuulemma että olisi koiralla leikkikaveri....) Ja sitten vielä lisäksi saattaa tulla pikkusiskon koira turvaan raketeilta, se oli meillä mukana viime vuonnakin ja kutsuin sen taas, ennenkuin oli tietoa noista muista koirista. En tiedä miten sillä hermo kestää noita koirakakaroita kun se on jo kymmenen vuotias. Tosin sillä on niin hyvä vanhan koiran itsetunto ja asema että se kyllä äkkiä ärähtääkin ja näyttää nuorille että nyt riittää....

Niin että voi tulla aika koiraisa uusivuosi. =D.

Meidän asunto on nyt ilmestynyt nettiin. Aikalailla harmittaa kun kuvat on nyt paljon huonompia kuin olisin toivonut. Kun ei tosiaan oltu ajateltu että saman tien laitettaisiin myyntiin ja täällä nyt oli paljon pieniä "romukasoja" siellä täällä ja ne näkyvät kuvissa. Ei nyt siis mitään varsinaisia sotkuja onneksi mutta elämisen jälkiä, joita ei paremmissa kuvissa yleensä koskaan näy. Ja sitten se ottaa päähän kun  ei kumpikaan, mies eikä se kiinteistövälittäjä ollut voinut tajuta avata olohuoneen verhoja. Se näyttää nyt ihan kamalalta. Ne kun ovat tummat verhot niin niiden pitää olla auki jos on valoisaa. Tai sitten jos ovat kiinni niin huoneessa pitää olla hämärää. Muuten näyttää tosi oudolta. Olisi pitänyt itse olla kotona huolehtimassa...

No, jos nyt tänne joku eksyy esittelyyn niin nyt on ainakin kämppä sellaisessa kunnosssa kuin sen olisi ptänyt olla niissä kuvissa. Ei mitään ylimääräistä näkösällä ja rumat taulut piilossa. Että ehkä tän joku voi ostaakkin silti jos tänne asti pääsee.

Sain muuten mieheltä joululahjaksi imurin. Se on valitellut sitä jo monta päivää että sillä on mulle ihan surkea lahja ja ettei mun ainakaan kannata kertoa kenellekään mitä sain siltä... Mutta oikeasti olen tosi iloinen siitä. Se on siis sellainen johdoton käsi-imuri. Kun meillä on ikuinen imurointiongelma. Pölyä tulee niin paljon että melkein joka päivä pitäisi imuroida mutta ei jakseta. Ja minä kun muutenkin vihaan sen imurin kanssa sähläämistä (kaivaa se kaapista, johto on tiellä, johto ei ylety, johto jää väliin jne.) niin olen sitten lattiaharjalla aina lakaissut pahimpia. Mutta eihän se niin paljon auta. Nyt toivon mukaan tuo uusi on niin näppärä että sillä saa nopeasti imaistua pahimmista pölykohdista. Niin että olisi koko ajan vähän siistimmän näköistä.