Hah. Kyllä mökkielämä muuttuu nyt kun on mokkula...! Meidän piti hankkia se jo kesällä mutta myyjät vakuuttivat että on niin hidas tällä alueella että ei kannata, hermo menee. Nyt saatiin sitten kaupan päälle tavallaan kun mies hankki nettiliittymän kännykkäänsä ja ihan hyvinhän tämä toimii. No, on aika hidas mutta kyllä sen jaksaa odottaa.

No, eipä sillä, onhan täällä tosi kivaa muutenkin näin kahdestaan olla. Ihanaa kun on niin rauhallista ja illalla pimeää ja kun voi pitää saunan koko päivän lämpimänä eikä tehdä mitään erikoista.

Miehen sukulaiset on muuten aika outoa porukkaa. Eilen kun oltiin siellä sen äidillä syömässä niin kukaan ei sanonut mitään meidän sormuksista. Ei niin mitään. Niinkuin eivät muka olisi huomanneet mitään. Niillä on kyllä outoja tapoja. Mies sanoikin etukäteen että eivät varmaan sano mitään kun ei niille ole kerrottu (mutta ei silti saanut soitettua ja kerrottua...). Ja eilen sitten vielä miehen äiti soitti kun oltiin jo täällä ja selvästi odotti että mies olisi kertonut mutta ei kertonut ja niin äitikään ei sanonut mitään. Ja nyt ne eivät sitten kuulemma ainakaan voi sanoa kun eivät sen puhelun aikana sanoneet. En tosiaan tajua miten voi olla noin tarkat käyttäytymis säännöt. Miehen tyttökään ei ole onnitellut meitä koska "joutui" lukemaan netistä että ollaan kihloissa. (Ja muuten se ei tule tänne uutena vuotena. Mulla meni ihan täysin hermo siihen eilen, NIIN ärsyttävä akka. En kylläkään näyttänyt sitä sille, tietenkään, eihän äitipuolen sovi hermostua. Eikä se sen tulemattomuus johdu siitä vaan se ei tule koska ei saa ammuskella täällä raketteja jos ja kun se siskon koira tulee tänne paukkuturvaan.)