Oho. Ompas vuodatus muuttunut... Mitenhän tätä osaa enää käyttää?

 

Papin ja kirkon varaaminen onnistui ihan yli odotusten. Tädin kanssa katsottiin ensin mitkä päivämäärät hänelle sopisivat ja yllättäen parhaiten sopi juuri se päivä joka meillekkin oli ensisijainen toive. Sitten soitin kirkosta eikä sielläkään ollut yhtäkään varausta vielä kyseiselle päivälle.

Joten meillä on nyt kirkko 2.5. kello 17. Maistraattiin mennään sitten paria päivää aikaisemmin, varmaan 30.4. Tai riippuu vähän koska ehditään kun virka-aikana pitää ehtiä, muuten menee 200e maksu.. Olen ajatellut että pidän tarpeen tullen sitten vaikka palkattoman vapaapäivän silloin, tulee halvemmaksi.

En kyllä oikeastaan pidä sitä maistraattitapahtumaa missään arvossa vaikka sehän se varsinainen vihkiminen on. Haluan sormuksenkin sitten vasta kirkossa (joka onneksi kyllä onnistuu. luin jostain nettisivuilta että kirkon mielestä sormukset kuuluvat vihkimiseen eikä niitä oteta siunaustiaisuuteen, mutta ehkä se riippuu sitten seurakunnasta tai papista)

 

Huomenna töihin. Ei kyllä niin tippaakaan huvita enkä oikeastaan edes oikein edes jotenkin osaa uskoa että sinne tosiaan pitää mennä.. Varmaan aamulla jo uskon.