Tilasin eilen vihkisormuksen. Siitä tuleekin nyt sitten ihan erilainen kuin olin ajatellut.. En tiedä miten siinä nyt niin pääsi käymäänCool. Tälläinen siitä tulee:

http://www.andreasen.fi/sivu/sormukset_vendela/99 Paitsi että pienemmillä kivillä ja keltakultaisena, on sen myötä myöskin paljon halvempi.. Tuo oli oikeastaan ainut joka ollenkaan sopi yhteen kihlasormuksen kanssa. Sovittiin myöskin että tätä mun kihlaa kavennetaan vähän. Olisi ehkä kannattanut miettiä asiaa (siis sitä että suoraan ja paksuun sormukseen on mahdotonta yhdistää mitään..) jo ennen ostamista, mutta empä tajunnut. Mutta varmaan nyt siis joka tapauksessa tulee oikein hieno yhdistelmä.

Ostin muuten eilen uuden kajal-kynän ja jopa aukeni kokonaan uusi maailma.. Olen käyttänyt silmissä sisärajauksia jo varmaan 13-vuotiaasta asti joka päivä mutta koskaan aikaisemmin en ole tajunnut että sillä on jotain väliä, mitä kynää sinne tunkee. Tämä oikea, sisärajaukseen tarkoitettu kynä tarttuu helposti, näkyy kunnolla ja pysyy, ja pysyy ja pysyy. Tosin kun on näin intensiiviset rajaukset niin näytän mielestäni vähän punkkariltaJalka suussa. Tai ainakin tosi kapinalliselta..

Niin ja sitten ostin manikyyrisetin. Mun kynteni ovat kyllä siihen hommaan selvästi jotenkin väärän muotoiset, en saa niistä nyt luonnollisen näköisiä millään. Tai ehkä se on vain harjoittelun puutetta.

Madonnan konserttiin ei päästy. Kaikki meni pieleen vaikka oltiin hyvin varustauduttu. Mulla oli läppäri töissä, koitettiin miehen kanssa molemmat soittaa (soitin tauotta kaksi tuntia. sen jälkeen oli pakko ruveta syöttämään lapsia ja laittamaan niitä päiväunille.. Nolona myönnän ettei oltu edes ulkona aamupäivällä koska en olisi pystynyt pukemaan mukeloita luuri toisessa kädessä...) ja olin värvännyt äidin ärrälle kyttäämään lippuja. Mistään ei saatu. Puhuttiin että toisaalta ihan hyvä, meillä olisi luultavasti kuitenkin mennyt hermot siellä ja että ainakaan millekkään C-paikoille ei ole edes mitään järkeä lähteä. Silti on tosi huono epäonnistuja olo. Etenkin kun tuntuu että tosi monille se lippujen saaminen oli ihan helppoa eikä niillä edes ole mitään suurempaa hinkua sinne, kunhan nyt päättivät mennä.