Joo, ehkäpä me nyt kuitenkin juhlitaan kotona. Se koulu olisi edelleen mun mielestäni ihana paikka mutta on se helpompaa kotona. Ja kun on niin pienet juhlat tulossa, haluan että ihmiset saavat lähteä tai jäädä mielensä mukaan. Jotenkin niin, että ensin on kakkukahvit ja sen jälkeen halukkaat (eli vanhempi väki) voivat poistua ja muut sitten jäädä boolin ja naksujen seurassa viettämään iltaa. Luulen, että missään muualla kuin kotona tuollaista ei oikein luontevasti pystyisi järjestämään.

Mun pukuni on nyt lähetetty!!!!! Sain koodin, jolla voin seurata paketin matkaa ja tuli oikein kylmiä väreitä kun kävin äsken katsomassa, se on collected (mikä se oikea sana onkaan suomeksi..?) City of Shanghain postissa. Oonko vähän herkkis kun liikutun moisesta... Koskahan se tulee. 10-20 päivää pitäisi mennä siihen matkaan joten parhaimmillaan voin odottaa sitä kai jo ensi viikolla.

Olen taas ollut ahkerana ja nyt ei ole enää jäljellä muuta kuin yhden tilinpäätöksen tilaaminen (maksaa 10e. En tiedä olisiko niitä saanut ilmaiseksikin jostain mutta en kyllä nopealla googletuksella löytänyt) ja liittäminen tehtävään, muutaman päiväkirjatekstin kopioiminen koneelle ja sitten koko p*kan tulostus ja kokoaminen kansioon. Ei enää iso homma. (Paitsi että kun menen näyttämään sitä vastuukouluttajalle torstaina, niin se tietenkin sanoo että ei kelpaa ja tee vielä sitä sun tätä....)