Hmm... Mitähän oon taas kirjoitellut.

Meillä on se kiva kisu. Se taitaa jäädä meille. Mieskin on siihen ihan lääpällään. Ihan niin että en olisi ikinä uskonut että joku mies ylipäätään voisi tykätä kissasta... Joo... Olen nyt ottanut kisulta raksut pois ja syöttänyt sille eläinkaupan (sikakallista) märkäruokaa. Ensi viikolla oli tarkoitus alkaa totutella oikeaan raakaan lihaan. Mies oli tänään antanut kanafilettä ja hyvin oli maistunut. Hyvähyvä. Syytä on nyt kisun totutella märkäruokaan ja raakaan lihaan.

Saatiin meidän asunnosta tänään tarjous ja hyväksyttiin se. Se oli kyllä vähän (tunnustanko... puolitoista tuhatta....) alempi kuin  mitä oltiin ajateltu mutta minusta oli kuitenkin järkevämpää antaa nyt mennä tuolla summalla kuin jatkaa myyntiä. Kun ei tästä nyt niin kovin suurta kysyntää ole ollut.

Nyt meillä on puolitoista kuukautta aikaa löytää uusi. Vähän aikaa sitten niitä oli vaikka millä mitalla mutta nyt ei löydy enää yhtään. Ei haluta ostaa mitään "aika hyvää" vaan ainoastaan täydellinen. Ja ne ovat nyt menneet. Hätätilanteessa vuokrataan joku varasto ja muutettaan mun vanhempien luokse asumaan kunnes löydetään uusi. Eivät kyllä tästä innostu mutta kukapa heiltä kysyisi. Minä muutin pois kotoa 17-vuotaiaana. Nyt jos muutamaksi kuukaudeksi muutan takaisin niin saavat olla tyytyväisiä....