On tämä rasittava paikka pitää päiväkirjaa. Niin hidas, niin hidas. En taaskaan muista kunnolla mitä viimeksi kirjoitin kun en jaksanut odottaa sivujen latautumista. No on meillä kyllä todella hidas nettiliittymäkin. Taidan irtisanoa sen siksi kun muutetaan ja hankkia toisen mokkulan.

Muutetaan siis ihan oikeasti. Myyjät hyväksyivät tarjouksen ja maanantaina mennään jo tekemään kauppakirjoja ja maksetaan joku omituinen 25000. Välittäjän mukaan se on ihan normaali käytäntö mutta ei olla kyllä koskaan kuultu moisesta eikä ilmeisesti ole pankkikaan koska sieltä sanottiin että ei voida saada sitä lainana vaan se pitää "itse" maksaa. Onneksi meillä nyt on tämä nykyinen, josta saadaan sen verran. Muuten en kyllä tiedä miten toimittaisiin... Oon kyllä aika innoissani vaikka vähän pelottaakin. Mitä enemmän mietin sitä uutta asuntoa, sitä paremmalta se vaikuttaa. Siihen saa niin kivan pihankin ihan muutamalla kukkasella (kun mulla tahtoo se kukkien hoitaminen vähän jäädä niin parasta olla mistään kovin kummallisesta puutarhasta haaveilematta). Ja ehkä jotain ruohosipulia voisi kasvattaa. Kissalle saa ulkoilupaikan parvekkeelle, tuskin se sieltä hyppää... Ja tietysti voi sitten valjaissa ulkoilla pihassa.
En muuten tiedä mitä tein että sain tekstin muuttumaan tälläiseksi. Nyt en saa kursiivia pois päältä vaikka kuinka koitan painaa... Olkoot siis näin.
Kissan kanssa kävin eläinlääkärissä tänään. Ihan hyvin meni, saatiin rokotus ja lääkäri kehui kissaa terveeksi kaikin puolin, turkkia kiiltäväksi ja hyväksi ja painoa juuri sopivaksi. Olen aika tyytyväinen. Varmaan reissu vähän stressasi kissaa kun se ei ole tullut syliin vaan nukkuu tuolilla ja on ihmeen rauhallinen. Ja kai siitä rokotuksestakin voi tulla vähän outo olo. Muuten kokemus oli kyllä aika.. Outo. Valitsin tuon nimenomaisen lääkäriaseman koska pikkusisko on ollut siellä työharjoittelussa ja kehui hyväksi paikaksi. Ja sitten kun en oikein tiennyt mitään muuta, noista mitä Tampereella yleisesti ottaen pidetään hyvinä, meillä ei ole ollut niin kovin hyviä kokemuksia (koirien kanssa). Ja.. Olihan se lääkäri tosi ystävällinen ja kaikki sujui hyvin, paikka oli miellyttävä ja sinne oli helppo mennä. Mutta jotenkin olisin toivonut vielä enemmän palvelua. Esimerkiksi tehosterokote jäi varaamatta, unohdin sen eikä lääkärikään maininnut mitään. Eihän se tietenkään hänen tehtävänsä varsinaisesti ole mutta silti olisin toivonut.. Ja sitten se miten vaikeaa sitä aikaa oli varata. Kun siellä ei taida olla ketään vastaanottovirkailijaa (on pieni paikka) niin sain soittaa varmaan melkein kymmenen kertaa ennenkuin lopulta vastattiin. Sitä mietin että jos joskus on joku "hätä" ja pitäisi saada nopeasti eläinlääkäri kiinni niin tuolla se ei ainakaan onnistu. En nyt tiedä silti vaihtaisinko paikkaa. En nyt ainakaan ihan yhden kokemuksen perusteella taida luovuttaa...