Jeejee, kolme ensimmäistä tutkinnon osaa on nyt hyväksytysti suoritettu! Vielä on jäljellä kaksi, joista toisen arviointikeskustelu on ensi torstaina eikä sen kanssa pitäisi olla mitään ongelmaa. Ja viimeinen sitten vasta kesäkuussa. Kai tästä kaikesta sittenkin vielä selvitään.

Tänään vein sormukset kultasepälle, molemmat kaiverretaan ja sitä mun sormustani kavennetaan. Varmaan koen vielä monet kauhunhetket kun tajuan ettei mulla olekaan sormusta sormessa, mihin h**ttiin olen sen hävittänyt.. Mutta sittenpä ovat viimein nekin täysin valmiit.

 

Pääsiäisenä oltiin mökkeilemässä ja vaikka mulla ei kovin kummoisia odotuksia ollut, siellä oli mukavaa. Meidänhän oli ollut tarkoitus mennä sinne kahdestaan mutta miehen äiti oli jossain vaiheessa käsittänyt jotain vähän väärin ja nekin olivat sitten siellä. Eikä se häirinnyt yhtään. Kissa oli meillä mukana ja varmaan pian saadaan pentuja.. Ensimmäisenä päivänä kun vein sen valjaissa ulos, se oli sen mielestä niin kamalaa, että syöksyi suoraa tietä mökin alle ja pääsi irti valjaista. Monen tunnin huutelun ja houkuttelun tuloksena se sitten lopulta ilmaantui.. Ei kyllä enää mistään mökin alta vaan metsästä. Seuraavana päivänä sillä alkoi juoksu ja illalla se oli miehenkaipuussaan saanut meidän nukkumamökin oven auki ja lähtenyt retkelle. Onneksi sillä kertaa se tuli tosi äkkiä kun huutelin joten ehkä, ehkä sitä ei kukaan ollut ehtinyt kiksauttaa.

Nyt sitten varasin sille leikkausajan, jotta ei tulevaisuudessa tarvitse sitä niin paniikissa vahtia kun etenkin kesällä siellä mökillä on aika vilkas liikenne ovista. Ja kotonakin varmaan nyt kun on piha.

Niin ja mies ehdotti että hankittaisiin meille toinen kissa mahdollisimman pian. Eikä mulla tietenkään ole mitään sitä vastaan, mutta millä maltan odottaa... ;) Pitää kuitenkin ensin saada se muutto ja leikkaus alta pois ja vähän elämä tasaantumaan.

Vähän yli kaksi viikkoa viralliseen vihkipäivään. Hui olkoon!